Yaşam

Netflix popüler bir Türk filmini yayından kaldırıyor!

Dünyanın en büyük dijital yayın platformu Netflix, içerik kütüphanesini genişletmeye devam ederken bazı yapımlara da veda ediyor. Geçtiğimiz günlerde Baba filmleri de dahil olmak üzere pek çok tanınmış yapımı platformdan kaldırma kararı alan Netflix, şimdi de tanınmış bir Türk sinemasına veda ediyor.

Netflix tanınmış bir Türk sinemasını kaldırıyor!

Netflix, yakın zamanda birçok tanınmış dizi ve filmi kütüphanesinden kaldırdı. Bu karar sinemaseverler arasında eleştirilere yol açtı ve platformun abone kaybına uğramasına neden oldu. Ancak yeni kazanılan abonelerin sayısı kaybedilenlerden daha fazla görünüyor.

Netflix, en popüler Türk yapımları arasında yer alan Aykut Enişte filmini kaldırma kararı aldı. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı yapım, 2 Aralık itibarıyla platformda izlenemeyecek.

Hayranlar üzgün: Netflix popüler filmleri kaldırıyor!

Aykut Amca

Yakında Netflix kütüphanesinden kaldırılacak olan Aykut Enişte, yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın üstlendiği, 2019 yılı başında vizyona giren komedi filmlerinden biridir. Başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Melis Babadağ’ın yer aldığı yapım, Aykut adında bir adamın hikâyesini anlatıyor. yalnızlıktan bunalmıştır ve bir aile özlemi duymaktadır ve evlenip bir aile kurmanın hayallerini kurmaktadır.

IMDb puanı 10 üzerinden 7,0 olan Aykut Enişte’nin oyuncu kadrosunda başrollerin yanı sıra Ege Kökenli, Müfit Kayacan, Lale Başar, Ali Erkazan, Hasret Çakar, Selen Domaç, Ferdi Sancar ve İnanç Hokna yer alıyor.

Netflix’in Tomb Raider serisinden yeni görseller geldi!

Ayrıca Netflix yeni çıkacak yapımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Öyle ki uzun zamandır merakla beklenen The Crown’un 6. sezonunun ilk bölümü 16 Kasım’da ekrana gelecek. Bu sezon sevilen yapımın finali olacak. Öte yandan Squid Game: The Challenge 22 Kasım’da izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu