Haber

Suzan Şahin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: “Deprem Bölgelerinde Yaşayanlar Ne Olduğunu Bilir. Kim Haklı, Kim Yanlış, Halkımızın Takdiridir”

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik “Deprem bölgesinde yaşayanlar neyin ne olduğunu bilir.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, dün Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’da yaşananlara ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şahin’in bugün yaptığı açıklamalarla ilgili şunları söyledi:

“Yaralıyız. Endişeliyiz. Hanım konuşuyor. Sizin konuştuğunuz kadar değil. Hatay milletvekiliydi. Hatay milletvekili olmak sizi bir yere kadar bağlar. Ancak biz Hatay milletvekili olmanın ötesinde, Cumhurbaşkanı olarak sadece Hatay’da değil 11 ilin 11’inde de aynı hassasiyetle hareket edin. Çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürüyoruz, sürdüreceğiz… Dürüst olalım. İskenderun’da ne var?” bunu bilmiyorsun Arkadaşlarım her zaman oraya giderdi. Oradaki belediye başkanı arkadaşımız sayesinde aile büyük bir gayretle çalışıyor. Belki onun da haberi yoktur. Ama sana söyledim, başımız belada. Onlarda sorun yok.”

“HAKLI KİM YANLIŞ BİZİM HALKIMIZDIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösteren Şahin, şu paylaşımı yaptı:

“Ben Türkiye’nin milletvekiliyim. İskenderun’da beyin sarsıntısı geçirdiğim için ilk günlerde oradaydım. Nefes alan milletin sesiydim ve yaşadıklarımızı millet meclisinde anlattım. Siz yaptınız demiyorum. gelmedin, önlem almadın, kurtarmadın, üç gün arama kurtarma ekipleri gelmedi, geldiklerinde de kayıptı, insanları ölüme terk ettin’ diyorum!

Günlerdir ziyaret edilmeyen göçükler oldu ve hala varlar. Şimdi ’33. Güne girdik barınma sorununu hala çözemediniz diyorum. Çağrımızı bir kez daha tekrarlıyor ve insanlarımızın düzeltilmesini istiyorum. Neyin ne olduğunu deprem bölgelerinde yaşayanlar bilir. Başkanın sözlerini halkımın vicdanına bırakıyorum. Yaralandın, yaralandın! Bunlarla uğraşacak vaktim yok. Kimin gerçek kimin haksız takdiri halkımızındır…”

siverek-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu